A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens

Den 15 september 2022 är det dags för den nionde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens. Årets digiloga sändning är en TV-produktion som sänds från HETCH till hubbar runt om i Sverige.

Årets fokusområde är Halvvägs till 2030. Den 15 september 2015 samlades världens ledare i FN-skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt: Att vi till år 2030 ska ha utrotat fattigdom, minskat ojämlikheter och löst klimatkrisen. Nu har vi nått halvlek i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som kan mätas. Teorier har mött verkliga förutsättningar som nu ger bättre beslutsunderlag, samtidigt som tiden och resurserna minskat.

Fokus på höstens A Sustainable Tomorrow-konferens är att svara på de frågor som många brottas med i sitt arbete med Agenda 2030 genom att visa goda exempel från verkligheten. Hur mäter och samarbetar vi för att komma i mål i tid? Den 15 september ger vi dig svar på dessa frågor genom tydliga exempel på genomförande.

Läs mer om årets konferens!


Date

sep 15 2022

Time

9:00 am - 1:15 pm

Evenemanget är avslutat.