Verkstad Hållbart Helsingborg

Välkommen på verkstad med Hållbart Helsingborg!

Vi vill bjuda in dig till en träff där vi presenterar Hållbart Helsingborgs arbete hittills, vad vi har byggt och vad vi lärt oss. Vi inleder med en presentation där vi fokuserar på vilka verksamheter vi skapat tillsammans, hur vi organiserar oss i mellanrummet och vad det är för kultur vi bygger för att mötas och samverka kring samhällsutmaningar.

Sedan fördjupar vi oss i en workshop där vi gärna vill hämta in perspektiv kring arbetet som kan bidra till Hållbart Helsingborgs utveckling.

Kort och gott, det kommer bli viktigt och kul. 

Varmt välkommen med din anmälan!

————————————————————–

Verkstad Hållbart Helsingborg är vår plats att bygga relationer, hjälpas åt och lära av vårt gemensamma arbete. Här möts vi en gång i månaden för att se helheten av vårt arbete och ge process- och kunskapsstöd till olika initiativ och till varandra.

Det är här vi utvecklar vårt samskapande och det ekosystem av insatser vi ser behövs för att möta komplexiteten i hållbarhetsarbetet.

Det finns plats att ta med sin utmaning och få hjälp med kontakter och tips på hur lösningar kan utvecklas. Det finns också plats för att lära nytt och dela insikter med varandra.


Date

okt 27 2022

Time

10:00 am - 12:00 pm

Evenemanget är avslutat.