Boka in höstens verkstäder redan nu!

Nu har vi släppt tid, datum och anmälningar för höstens verkstäder.

Verkstad Hållbart Helsingborg kommer vara vår plats att bygga relationer, hjälpas åt och lära av vårt gemensamma arbete. Här möts vi en gång i månaden för att se helheten av vårt arbete och koppla an till olika initiativ med varandra. Det är här vi utvecklar vårt samskapande och det ekosystem av insatser vi ser behövs för att möta komplexiteten i hållbarhetsarbetet. Det kommer finnas plats att ta med sin utmaning och får hjälp med kontakter och tips på hur lösningar kan utvecklas. Det ska finnas plats för att lära nytt och dela insikter med varandra. Vi kommer kunna jobba med alla våra prototyper i smågrupper för att sedan tillsammans se helheten av vårt arbete för vårt bidrag till att Helsingborg ska bli sitt bästa jag. Kort och gott, det kommer bli viktigt och kul.

Stående agenda enligt överenskommelse i diskussion:

Inledning
Incheckning
Pecha kucha-typ
Hållbart Helsingborg just nu
Lära nytt, lära mer!
Prototypa
Återsamling och nästa steg
Nästa steg för Hållbart Helsingborg
Utcheckning

Respektive tid, datum och anmälningslänk hittar du i vår kalender. Anmäl dig och tipsa gärna vänner, kollegor eller andra du tycker ska vara en del av Hållbart Helsingborg!

HÅLLBART HELSINGBORG

Vill du vara med i vårt arbete för ett hållbart Helsingborg? Har du några förslag eller funderingar? Kontakta oss på hej@hallbarthelsingborg.se